Test ADSL .net

Le forum du monde de l'ADSL, par TestADSL.net

Vous n'êtes pas identifié(e).

#1 27-07-2022 13:55:22

jazminmezei
Nouveau membre
Inscription : 01-01-1970
Messages : 0

Reel Attraction nyerőgép áttekintés

A Reel Attraction nyerőgép egy új formátumú nyerőgép az online kaszinók számára, amelyet a Novomatic biztosít. A népszerű Gaminator Slots Deluxe platformon megvalósított játékot színes, animációs effektekkel ellátott grafika, egyszerű és könnyen kezelhető vezérlés és szilárd díjszabás jellemzi. Ezek a számok a magas hozammal (RTP 95,11%) és az átlagos varianciával kombinálva gyakori kifizetést biztosítanak.

Hogyan kell játszani a Reel Attraction
A gép játéktere öt tárcsa és három sornyi szimbólumcella. A sorok száma 20, és ez a szám nem változik. Változás a játékos csak fogadni, és itt a szerencsejátékosok számára biztosított egy meglehetősen széles körű - 0,5 és 1000 érmék soronként. Azaz a maximális tét a nyerőgépben 20 000 érme, ami minden bizonnyal a nagymenők érdeklődésére tarthat számot.

Egy kockajáték is elérhető a gépen, amely lehetővé teszi, hogy növelje az aktuális nyereményét a payafecard kaszino 2 és 32-szeresével. A játék korlátozás alá esik - ha a nyeremény meghaladja az 5000 érmét, a kockázatos játék deaktiválódik. Az automatikus pörgetési üzemmód aktiválásakor sem áll rendelkezésre. Csak nyereményjáték vagy az egyenleg teljesítése esetén deaktiválódik.

Szimbólumok az Attraction with Reels nyerőgépben
A játék fő szimbólumai közé öt játékkártya tartozik a tíztől az ászig, valamint négy tematikus kép. 3-5 azonos kártya kombinációja 5-150 tétes vonalankénti nyereményt eredményez. Hasonló, 3-5 azonos témájú szimbólumból álló sorokkal 25-1000 ilyen tétet lehet nyerni.

Scatter
A laboratóriumi lombik képe a varázsitallal a gépben Reel Attraction scatterként. Ez a szimbólum nyereményt ad, ha három szimbólum jelenik meg a játéktér bármelyik pozíciójában. 3, 4 vagy 5 ilyen kép 2, 5 vagy 10-szeresére növeli a teljes tétet.  A scatter ezen kívül aktiválja a bónusz körös nyerőgépet is.

Wild
Az Attraction with Reels nyerőgép két vad szimbólumot használ. A professzor képét ábrázoló vad szimbólum csak az első tárcsán jelenik meg, a mágnes a többi tárcsán. Mindkét szimbólum minden más szimbólumot helyettesít, kivéve a Scattert. Ezen kívül a professzor és a mágnes egyidejű megjelenése aktiválja a "Vonzás" speciális bónusz módot.

Nyerő sorok a Reel Attraction nyerőgépben
A játékban 20 aktív vonal van, a vonalak száma nem változik. A nyerő kombinációkat a balról jobbra haladó szimbólumok egyezése váltja ki. Ha egy soron több kombináció is előfordul, csak a legdrágább nyer.

Az Attraction with Reels nyerőgép bónusz módjai
A játékosok a nyerőgépben egyszerre két nyereményjátékot játszhatnak. Az első ezek közül a freespins, amelyekből 20. Három scatter ismételt gurítása az ingyenes pörgetések során további 20-at ad a maradékhoz, és ez többször is megismételhető.

A második bónuszkör a fő játékmenet során és a nyeremény freespineken is elérhető. Ha a mezőben egyszerre jelenik meg egy Professor Wild és tetszőleges számú Magnet Wild, akkor az első a tárcsa teljes magasságában kinyúlik, és vonzza azokat a tárcsákat, amelyeken a mágnesek találhatók. Így a nyerő kombinációk garantáltan kialakulnak, ami nagyban növeli a játékosok esélyeit és a Reel Attraction nyerőgép vonzerejét.

Kapcsolódó források:

Sakura Fortune nyerőgép áttekintés
Santa Surprise nyerőgép áttekintés 
Princess Of Swamp nyerőgép áttekintése 
Razortooth játékgép felülvizsgálata

Hors ligne

Pied de page des forums